(Android) Mary’s Promotion- Wonderful Word Game кодове неограничен всички
Mar 7, 2022 23:54:18 GMT -5
Post by kasandconbota on Mar 7, 2022 23:54:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен всички ▞▞▞
▞▞▞ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game 2022 version ▞▞▞
нищо не е като рекламите. това са просто неподвижни снимки, докато играете. отървах се от него, също изключително скучно.
Не толкова забавно, колкото си мислех
Ужасно. Скучно е. Нищо като рекламата. Нищо. Не вземай. Гадно е
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game Igre riječima vywq
Обичам игрите с думи, но не е така, както се рекламира! Това беше основната причина да го изтеглих!
Тази реклама насърчава тормоза и домашното насилие. Момичетата я нарекоха грозна, след това нейният човек я бутна надолу и я заряза... smh.. Знам, че играта няма нищо общо с рекламата. Smh дори не заслужава 🌟, но трябваше да го оценя, за да публикувам ревюто!
FFVII The First Soldier Akční rqh
това е страхотно забавление и помага за изписването на нови думи. благодаря приятен ден
Харесва ми, но играта иска пари и иначе не играе честно
Как не приема общи думи като бонус думи? Супер дразнещо. Примери за думи, които не приема: халба, спечелил, бухал, хоп. Деинсталиран същия ден.
Очаквах съвпадението на думите със снимки игра и т.н. Нищо като рекламите. Тази игра е твърде лесна и наистина скучна.
мразя те
обичам го
сюжетната графика е толкова малка
Всичко, което правите, е да плъзнете букви, за да направите думи. ТОТАЛНО погрешно представяне на рекламата! Не инсталирайте, както всички други, смешни, "прекарайте пръст с 3 букви, за да направите думи" СКУЧНИ игри.
добри неща 👍
скучно е. отнема твърде много време, за да стигнем до по-трудните думи
не е като това, което пише в рекламите. yall трябва да започне да прави игрите като това как казва рекламите. може би ще получите повече изтегляния.🙄
Тази игра е забавна, докато не започне да се чувства комфортно, като ви таксува за покупки, които не одобрявате. Все още нямам възстановяване. Сега е 21 август без задоволство!!! Е...сега сме през септември и все още НЯМАМ ВРЪЩАНЕ НА СРЕДСТВА. Предоставих цялата информация, не веднъж, а ДВА пъти. ИЗИСКВАМ ВРЪЩАНЕ СЕГА!!!
Играх играта известно време, след като видях реклама. Рекламата обаче включваше момиче на име Емили в стил на игра, различен от този. Но геймплеят и стилът не бяха лоши, просто си помислих, че е друг вид игра. Ако това беше играта, показана в рекламата, щях да й дам пет звезди.
Харесвам го, но мразя добавките, но не мразя
много дразнещо n твърде много реклами се получават за монети
Тази игра е измамна причина, когато видите рекламата, изглежда толкова забавно, но когато я играете лично, тя не е същата като рекламата
От тези актуализации (което се случва през ден) не получих подаръка си.
Играл съм тази игра много пъти, всичко е наред. убива времето
мишки
Харесвам тази игра, накарайте времето да минава бързо.
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game Kelime ekh
тази игра е готина! може да стане много полезно за научаване на правописа.
Фалшива реклама. Какво е толкова трудно в рекламирането на действителната игра Още по-добре, просто направете играта, която рекламирате. Този изглежда забавен.
gteat
Тази игра е толкова готина, научих толкова много нови английски думи!
Току-що започнах да играя и досега се забавлявам...
доста добра игра
Не мога да напиша рецензия.. трябва да се върна към тази страхотна игра.
Нищо като рекламата. В крайна сметка не играх дори на първото ниво. Това е просто още една игра на думи. Много разочароващо.
Каква страхотна игра! Обичам тази игра, защото е наистина страхотна, научаваш се, докато я играеш, повярвай ми, това е задължителна игра. Четох ревюта на други хора и един човек се оплакваше от рекламите, но докато играех ми казва да премахна рекламите, но тъй като харесвам играта, не си направих труда да премахна рекламите.
продължава да се затваря
Тази игра не прилича на рекламната реклама. Това наистина е гадно. Аз съм на ниво 73 и продължавам да гледам дрипавия шик, който просто правя текстови тестове. Това не ми дава звезди.
не мога да стигна до режимите на богатата арена
тази игра не прилича на рекламите или снимките. липсва и не можете да си взаимодействате с историята.
Моля те. Променете добавките. Това не е най-популярната игра с думи. Добавките не съответстват на играта. МОЛЯ ТЕ. Промяна. В. Добавя. Здравейте, разработчици. Видях и този, в който играехте като офис служител на име Емили, и където беше зима и трябваше да отгатваш думи, за да вземеш дрехи. Нито един от тях не отговаря на играта. Още нещо, арената е твърде високо ниво. Трябва да сте на ниво 350, за да го започнете.
Хубава игра завладя ума ми
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game لفظ qztw
Ъъъ добре е
Това е добра игра, но някои от думите не съществуват, а някои са съкращения. Също така не обяснявате как да играете ежедневното предизвикателство.
Нищо като реклами не се показваше. Все пак играх малко. До скорошна актуализация. Загубен напредък на няколко нива и нивата се повтарят. Изтрихте приложението
в добавката е напълно различна, аз мислех, че трябва да работиш и да решаваш РАЗЛИЧНИ проблеми, просто всички думи трябва да се решат. Наистина ще ми хареса, ако беше същата игра в добавката, това ще е нула, ако можех 😡😡😡😡😡 😡😑😑😑😑😑😑😑😑😑🤬😡😡😡