(iOS) Bullet Angel: Xshot Mission M fırıldaqçı kodu sonsuz qiymətli daşlar
Mar 8, 2022 0:16:37 GMT -5
Post by kasandconbota on Mar 8, 2022 0:16:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Angel: Xshot Mission M ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Angel: Xshot Mission M IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz qiymətli daşlar ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Angel: Xshot Mission M 2022 version ▞▞▞
Mən burada playstore və taptap proqramında maksimum ulduz verəcəyəm, Crossfire oyunçusu olaraq bu oyunu çox bəyənirəm, indiyə qədər hər şey yaxşıdır. Mümkünsə, yarım nişan yardımı əlavə edə bilərsinizmi? Çünki düşmən nöqtə boş məsafədə olduqda, xüsusən də xəyal rejimində atəş açmaq çətindir. Və zəhmət olmasa nişan alma ilə bağlı bir şey edin, nişan alma hamar deyil.🙂🙂🙂
Bu oyun yalnız böyük bir əlaqəsi olan və insanları zənginləşdirənlər üçün hazırlanmışdır, Əslində bu, o qədər də qərəzli deyil. Artıq oynamağa dəyməz,
Çox gecikmə və qəza, lütfən oyunu optimallaşdırın.
Əgər siz bu oyunu yükləmək istəyirsinizsə, mən təklif edirəm ki, bu oyun serverini çox gecikdirməyin, ona görə də bu oyunu artırmaq üçün pulunuza dəyməz. Tərtibatçı başqa oyunu oynamağa belə əhəmiyyət vermir. Bu oyunda çoxlu səhvlər var və tərtibatçı çox pis fırıldaqçıdır. deyəsən heç vecinə də deyil.Məndən yeni yeniləmə bu botla dolu bu oyunu bot komandası alırsınız, rəqibiniz isə 2-3 oyunçu bu bot o qədər axmaqdır ki, onlar bombanı zərərsizləşdirmirlər və bu oyunu hədəf almaq üçün bir neçə vaxt lazım idi ki, qızıl zibil qutusuna çatsınlar.
Telefonum 2gb ram və 32gb romdur amma oyun ..yaxşı işləyir heç bir gecikmə yoxdur və mən yalnız datadan istifadə edirəm...mənim üçün gözəl oyun və yaxşı tərtibatçı.... bu oyun üçün təşəkkürlər...
Oyun yaxşıdır tbh. Fərdiləşdirmə və xüsusiyyətlərdə həssas olmağınızı xoşlayıram. Hələlik təkmilləşdirməli olduğunuz şey həssaslıq parametrləridir. Low med high kimi bəzi düşündürücü həssaslıq əlavə edin. Bizə kömək edir. Oynamağın sərt olmaması üçün bəzi animasiya əlavə edin. Nəhayət, hərəkət sürəti bir az yavaşdır, onu 10 kimi tənzimləyin və rəqs faydasızdır, çünki onu çıxarmaq istəmirsinizsə, yalnız 3 əlavə edir, 7 kimi tənzimləyin. Təşəkkürlər!
Mən ilk dəfədir ki, bunu qiymətləndirirəm və bu oyun oradakı ən pis oyunlardan biridir. Hər matçdan sonra oyun məni meydandan qoyur. Mən hətta balıma görə lazımi mükafatlar da almıram. Həqiqətən vaxt, məkan və internet itkisi.
Bullet Angel: Xshot Mission M Action yzi
Mən bu oyunu çox sevirəm və tərtibatçıların səyi ilə bu oyunun daha da inkişaf edəcəyinə ümid edəcəyəm və heyrətamiz oyun rejimləri və xarakter dərisi üçün ondan həqiqətən həzz alıram, beş ulduz verməyi çox sevirəm 🌟
Bullet Angel: Xshot Mission M Märulimängud edk
Mən bu oyunu sevirəm, onu bacılarımla oynamaqdan çox həzz alıram, lakin şərh etmək istədiyim yeganə şey hərəkətin bir qədər yavaş olmasıdır və snayper döyüş rejimi və gizlətmək üçün yalnız 1 xəritə var; axtarış rejimi, buna görə də ümid edirəm ki, tərtibatçı daha çox xəritə əlavə edəcək və eyni zamanda hərəkəti daha sürətli, hamar və həssas edəcək. Məndən Sülh və Sevgi 🙏😁
Yaxşı. Ancaq yeganə problem bomba rejimində xarakterin hərəkət sürətinin yavaş olmasıdır bunu necə düzəldə bilərəm??? Həmçinin, daha sürətli internet bağlantım olsa belə, server çox ləngiyir
Oyunlar həqiqətən yaxşı deyil, amma gözəldir, bəyənmədiyim yeganə şey çox gecikmədir, ümid edirəm ki, siz bunu daha yaxşı edə bilərsiniz, call of duty və ya pudg kimi nümunəyə baxın.
Yaxşı oyundur, amma ping yüksəkdir və mənim əlaqəm yaxşı idi, xahiş edirəm bunu düzəldin
Gəzdiyiniz zaman onu piksel oyunu kimi idarə etmək asandır və lütfən, avtomatik hədəfi aşağı sala bilərsiniz
Oyun çox yaxşıdır və atışma oyunlarında yeni bir başlanğıc üçün daha yaxşıdır, həqiqətən ümid edirəm ki, "Phantom Mode" kimi yeni bir oyun rejimi yarada bilərsiniz.
Oyun serveri həmişə qoşula bilmir, lütfən onu düzəldin a.s.a.p
Çox fps oynadım və bu qəribədir. 1-ci serverdə çox gecikmə var, mənim pingim 75ms deyil. Mən rəqs mexanikini bəyənirəm və bu unikaldır, lakin sağalmanı yavaşlatmaq üçün bir yoldur. Sən B-BAKA kimi idin! döyüş meydanında. Bilirəm ki, bu oyun yenidir və bilirəm ki, o, daha sonra təkmilləşəcək, ona görə də əlinizdən gələni edin.
Oyun çox unikaldır, mənə bir az çarpaz atəş və cəsarətli vibes verir. Səs aktyorunun vurğusu olduqca yaraşıqlıdır, bu oyun aşağı səviyyəli cihazlar və orta səviyyəli cihazlar üçündür.Bu oyunun yeganə dezavantajı odur ki, həddən artıq çox mükafat verirəm, demək istəyirəm ki, mən şikayət etmirəm, amma mükafat almaq və onları təchiz etmək sözün əsl mənasında 10 dəqiqə və rejimləri oynayaraq əldə etdiyiniz mükafatları sınamaq üçün 5 dəqiqə çəkəcək. Amma ümumilikdə yaxşı oyundur, mən bunu cihazımda saxladım. Unikal oyun, 5 ulduz.
Oyun çox əyləncəlidir, amma bu oyun o qədər gecikir ki, mən təmiz yaddaşam Amma yenə də lag. Başqa nə edəcəyimi bilmirəm, ümid edirəm ki, bu problem dərhal aradan qalxar
Xarakter digər Games Cod kimi işləyə bilməz, Pubg oyununuzu düzəldə bilər
Bu oyunda pulunuzu boş yerə sərf etməyin. Oynadığınız zaman bu oyun qəza və gecikmə problem xətti
Bir müddət əvvəl Elite Strike adlı müəyyən bir oyunla qarşılaşdım. Mən bir dəfə oynadım, lakin daha yeniləmələr mövcud olduqdan sonra çıxdım. Bu müddət ərzində aylarla başqa fps oyunları oynayırdım. Təəssüf ki, bu oyunla bağlı reklam məni yenidən o “oyunu” xatırladır. Təəccüblü deyil ki, niyə oyunun adını dəyişdiniz və tərtibatçılar getdikcə daha çox yenilənərək geri döndülər. Mən bunu qiymətləndirirəm
Əvvəl geri qalmayan indi Pukimak kimi həddindən artıq geriləmə..
Bullet Angel: Xshot Mission M Action hed
Oyun olduqca yaxşıdır və oyun zəhmlidir
Mən sizə səhvi düzəltməyi tövsiyə etdim
Rəqabətli rejimə keçəcəyiniz dərslik hissəsində çətinlik çəkirəm, uyğunlaşma o qədər uzundur ki, demək olar ki, 10 dəqiqə gözlədim, amma heç nə olmadı və mən oyundan çıxıb onu yenidən açdım, hələ də rəqabətli rejimdə oynamaq təlimatındayam və Yenə də uyğunlaşma yavaşdır, ümid edirəm ki, bununla bağlı tədbir görə bilərsiniz, çünki bunun yalnız bir dərs olduğunu düşünürəm, niyə bu qədər gözləməliyəm
Oyun əladır, lakin məyusedici bir şey var, oynamaq üçün bir az ödənişlidir, amma yenə də əladır. Tövsiyələrim bütün silahları dərisiz pulsuz etməkdir ki, siz başlanğıc olanda nəinki 2 silah seçə bilək və sprint seçimi edə bilək. və səviyyələrdə 10v10 rejimi və pulsuz silah dərisi yaradın. Böyük yeniləmə tələb etmirəm, sadəcə olaraq, mini bir yeniləmə tələb edirəm, nə vaxt ki, siz silahınızı düzəldin və bütün silahları pulsuz edə bilərsiniz.
Gözəl qrafika cəsarətli kimi görünür və onlar gözəl animasiyaya malikdirlər. Bu oyunu bəyənirəm
Döyüş meydanı nə vaxt gələcək və zəhmət olmasa tez bir zamanda qoyun və mənə tez deyin
Archero Hành động loae
Dünyanın ən yaxşı oyunu, çoxlu rejimlər. 🐔 yarış və qumbaraatanlıq rejimini sevirəm
oyun ümumilikdə möhkəmdir, mənim yeganə problemim hər dəfə oynadığım zaman yüksək pingdir.Bu heyrətamiz oyun, zəif internet bağlantısı olan biz oyunçular üçün turbo rejimi xüsusiyyətinə malik olmalıdır.
bu oyun çox yaxşıdır, çünki Crossfire-a bənzər unikal xüsusiyyətə malikdir. Onun əhval-ruhiyyəsi də var və oynamaq çox yaxşıdır, çünki onun xarakter bacarığı çox qəddardır, ona görə yükləmək üçün nə gözləyirsiniz?
Nə vaxt qəzanı dayandırın? Niyə onu düzəldə bilmirsiniz
Zibil Uyğunluğu (Lider Komandanın Ölüm Maçı) Bütün gün ərzində yalnız 2 matçı axtarın? Heç vaxt uyğun olmayan oyun!
Bullet Angel: Xshot Mission M Action yzi
Əyləncəlidir, qrafika və rejimlər əladır, lakin oyunçu bezdiricidir, mən başqa ölkədən olan oyunçularla oynamışam və onları başa düşə bilmirəm
Mən oyunu bəyənirəm, çox yaxşıdır və oyun sizə onu necə oynamağı öyrədəcək. Və bu indi mənim sevimli oyunumdur!!!! Bu güllə mələyini endir!!!!!
Bu oyun yaxşıdır, lakin bu oyun oynayarkən və ya mükafat alarkən həmişə yaxınlaşır və çox gecikir